HondenPage baasje Tineke en Luckas

Over Tineke en Luckas

honden foto van Tineke en Luckas Ik heb Luckas 4 jaar geleden uit het asiel in Leiden geadopteerd. Hij was toen een pup, klein uitgevallen vanwege voedselgebrek en zijn start af volgens de mensen in het asiel afgeknipt met een schaar. Op zijn staart zat een wildvleesknobbel. Luckas had toen hij bij ons thuis kwam de tijd nodig om te wennen. Van vroeger heeft hij wel wat tikken meegekregen, zo is hij bang voor nieuwe voorwerpen (gitaar, nieuwe bezem). Ook is Luckas op sociaal gebied niet heel sterkt, door in het begin 2 keer per week met hem te trainen in een grote groep honden is zijn sociale kant gaan groeien. Ik train nu sinds 2 jaar bij Doortje in Katwijk. Dit bevalt ons super! Luckas is de meeste tikken van vroeger kwijt.
Hij wil heel graag nieuwe dingen leren en vindt nu alles leuk.
Ik ben onwijs blij met hem en trots op hem dat hij geworden is hoe hij nu is.
Vreemde mensen snappen niks van hem, hij heeft een gebruiksaanwijzing maar als je die kan lezen is het een super hond!
Ik heb hem gehaald voor een kruising beagle met jack russel. Alleen weegt Luckas bijna 18 kilo, beagle zit er wel in maar ik vraag me nog steeds af wat er nog meer in zit.

Krabbels aan Tineke en Luckas


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tineke en Luckas heeft 48 ontvangen.

Berichten en online status
Tineke en Luckas was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 1 dagen, 16 uur, 59 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^